Woordjes leren Japans

Beste bezoeker,

Wellicht kom je op onze site terecht omdat je op zoek bent naar woordenlijsten voor de methode Japans. Woordjesleren.nl en wrts.nl hebben de handen ineen geslagen om samen het allerbeste overhoorplatform van Nederland te maken! Je kunt je woordenlijst voor de methode Japans dan ook vinden op wrts.nl. Zie ook onze tips.

  • Bespaar tijd
  • Haal hogere cijfers
  • Lijsten van uitgevers
  • Verbeter je uitspraak
  • Leer altijd en overal
  • Nederlandse klantenservice
Maak nu een gratis account aan >>

Wil je toch de woordenlijst opzoeken via woordjesleren.nl? Scroll dan naar beneden!

\/
   

Hoofdstukken Japans

Taal: Japans


Ik leer zelf Japans. Een hele leuke taal, maar het is veel werk om het te leren. Hierbij hoort dus ook veel woordjes leren. Woordjesleren.nl vond ik zelf altijd al een goede manier om woordjes te leren, dus nu gebruik ik het voor mijn Japans. Hierbij wil ik ook een mogelijkheid bieden voor andere mensen, die Japans leren, om woordjes te kunnen leren. Nu hoef je niet meer heel internet door te zoeken voor woordenlijsten, maar kan je gewoon woorden leren van deze verzameling woordenlijsten. Soms staat er ook een bijschrift bij met wat grammatica-uitleg. Ik hoop dat dit een beetje zal helpen bij het Japans leren. Succes!!

EDIT: Vanaf maak ik elke dag twee lijsten aan genaamd 'Daily 30' en 'The Big Five". In de 'Daily 30' staan elke dag dertig nieuwe Japanse woorden en in 'The Big Five' staan elke dag vijf nieuwe Kanji, zodat je elke dag weer iets nieuws kan leren! :D Ik raad je aan om van te voren katakana en hiragana te leren, want mijn lijsten zullen alleen in die tekens zijn. Het is wel een goede oefening om het te leren lezen! :D


 
 

Zoek in de oefeningen

Zoek een vragenlijst van deze methode met het volgende woord:


 

   
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties. Meer informatie.