Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
grandes lignes thèmes
› 3 deel b (1)
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
grandes lignes thèmes
, deel 1
3 deel b (1)
Jaar 4 (havo/vwo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
ajouter = toevoegen le beurre = de boter la boisson = het drankje la confiture = de jam conserver = bewaren le corps = het lichaam le coup de pompe = de dip la cuiller = de lepel le dîner = de avondmaaltijd, het diner le fromage blanc = de kwark l'entretien = m het onderhoud grossir = dikker worden indispensable = onmisbaar le jambon = de ham laitier, = ière -melk- le miel = de honing le muscle = de spier ne … que = alleen maar, slechts les os = m mv de botten le petit déjeuner = het ontbijt rompre = breken, doorbreken le sucre = de suiker la tartine = de boterham la tasse = het kopje
Ingezonden op 02-12-2012 - 1214x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!