Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Grandes Lignes 4 VWO (DigitaalLesmateriaalVWO4 KWII)
› 2 B fr-ne
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Grandes Lignes 4 VWO (DigitaalLesmateriaalVWO4 KWII)
2 B fr-ne
Jaar 4 (vwo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
apprécier = waarderen un art = een kunst une assiette = het bord aucun = geen enkele la baguette = het stokbrood le buerre = de boter le bol = de kom la bouteille = de fles les céréales = de ontbijtgranen la charcuterie = de vleeswaren la confiture = de jam considérer comme = beschouwen als dégoûtant = smerig; vies le déjeuner = de lunch la diversité = de verscheidenheid; de diversiteit une entrée = een voorgerecht faire la cuisine = koken fier de = trots op une habitude = een gewoonte le lait = de melk obligé = verplicht occuper = innemen le petit déjeuner = het ontbijt pile = stipt; klokslag le plat = het gerecht; de schotel raffoler de = dol zijn op révéler = aan het licht brengen la tartine = de boterham véritable = echt; echte le vin = de wijn
Ingezonden op 28-09-2013 - 1437x bekeken.
Laatst bijgewerkt:
02-11-2013
.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!