Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
HCE Examenidioom Frans goede lijsten
› 3 blz 22 boire et manger fr-nl
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
HCE Examenidioom Frans goede lijsten
3 blz 22 boire et manger fr-nl
Jaar 4 (vwo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
la boîte=het blik, het blikje le goût=de smaak frais, fraîche=vers provenir de=afkomstig zijn van bouillir, faire bouillir=koken le fournisseur=de leverancier la pâtisserie=de banketbakkerij la saveur=de smaak le poisson=de vis une truite=een forel l'huile=de olie le vinaigre=de azijn le convive=de gast, de tafelgenoot le congélateur=de vriezer, de vrieskist, de diepvriezer affamé=uitgehongerd, hongerig
Ingezonden op 11-11-2013 - 1194x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!