Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Grandes Lignes klas 2
› 2 2.4
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Grandes Lignes klas 2
2 2.4
Jaar 2 (vwo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
eten = manger honger hebben = avoir faim de lunch = le déjeuner het avondeten = le dîner eet smakelijk = bon appétit heerlijk = délicieux(-ieuse) vet = gras(se) de kok = le cuisinier de maaltijd = le repas het voedsel = la nourriture het hoofdgerecht = le plat principal de aardappel = la pomme de terre de groente = le légume het vlees = la viande de kaas = le fromage de pasta = les pâtes v de vis = le poisson het ei , de eieren = l'œuf m, les œufs het brood = le pain de boter = le beurre de jam = la confiture het meel, de bloem = la farine de suiker = le sucre de appel = la pomme de sinaasappel = l'orange het ijs = la glace het koekje, het gebakje = le gâteau de gezondheid = la santé het drankje = la boisson het water = l'eau v de wijn = le vin de melk = le lait de koffie = le café de thee = le thé de cola = le coca het pakje = le paquet het glas = le verre het blik, de doos = la boîte de fles = la bouteille weinig = peu veel = beaucoup helpen = aider
Ingezonden op 12-11-2013 - 1412x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!