Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
engels TW
› 3 At the restaurant
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
engels TW
3 At the restaurant
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
a bill = rekening a bread roll = broodje a casserole = stoofschotel a corkscrew = kurkentrekker a fork = vork a knife = mes a napkin = servet a pea = erwt a plate = bord a prawn = scampi a shell = schelp a spoon = lepel a starter = voorgerecht a tablecloth = tafelkleed a tray = dienblad a trout = forel an appetizer = aperitiefhapje an ashtray = asbak an ounce = ons beef = rundsvlees breaded = gepaneerd cabbage = kool chips = frietjes chopped = fijngehakt crisps = chips diced = in blokjes gesneden draught beer = bier van 't vat dressing = saus, dressing fried egg = omelet garnish = garnering gravy = saus jacket potato = aardappel in de schil lettuce = sla mash = puree mincemeat = gehakt mutton = schapenvlees pastry = gebak pie = taart ploughman's lunch = broodmaaltijd rare = rauw scrambled egg = roerei seasoned = gekruid stew = stoofpot strawberries = aardbeien to top with = overgieten met V.A.T. = B.T.W. veal = kalfsvlees wholemeal = volkoren
Ingezonden op 29-11-2013 - 1019x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!