Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
HB-2014
› 1
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
HB-2014
, deel 1
hoofdstuk 1
Jaar 1 (volwassenenonderwijs)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
Hoeveel graden moet de bin zijn (getal - getal)? = 60 - 66 Binnen hoeveel minuten is de bin op temperatuur? = 30 Hoe warm moet de onderplaat van de grill zijn (getal - getal)? = 174 - 194 Hoe warm moet de bovenplaat van de grill zijn (getal - getal)? = 210 - 225 Binnen hoeveel minuten is de vriezer op temperatuur? = 45 Hoeveel graden moeten de toasters zijn (getal - getal)? = 213 - 218 Binnen hoeveel minuten zijn de toasters op temperatuur? = 30 De luchttemperatuur van de vriezers moet worden gemeten voordat/nadat er producten in geplaatst worden? = voordat Hoeveel seconden wordt brood getoast? = 35 Wat is de compressie van de toasters? = 3 mm; 3mm Wat is de stopblokinstelling voor HB/BM brood? = 8-3, 2, R/Q Wat is de stopblokinstelling voor QP/5-INCH brood? = 0-5, 3, MAC Als de toaster afwisselend wordt gebruikt, welke stopblokinstelling wordt dan geadviseerd? = 8-3, 2 Waar wordt de stopblokinstelling door bepaald? = (door het nummer waar de hendel op rust*)(door het nummer op de display)(door het nummer op het etiket) De + instelling bij toasters wordt gebruikt voor te dik gesneden broodjes. Waar of niet waar? = waar Wat is de gemiddelde temperatuur van de buns bij reguliere toasters? = 75 Hoeveel graden moeten buns minimaal zijn? = 65 Wat is de vaste gapsetting bij 10:1 patties? = 0.255 Wat is de vaste gapsetting bij 4:1 en 3:1 patties? = 0.415 Wat is de duale gapsetting bij 4:1 en 3:1 patties? = 0.425 BInnen hoeveel seconden moeten 10:1 patties zijn verwijderd van de grill? = 20 BInnen hoeveel seconden moeten 4:1 patties zijn verwijderd van de grill? = 15 BInnen hoeveel seconden moeten 3:1 patties zijn verwijderd van de grill? = 10 Maximaal ... seconden na het openen van de toaster moeten 10:1 patties op de grill worden geplaatst. = 10 Maximaal ... seconden na het openen van de grillpraat, dient begonnen te worden met het verwijderen van de patties. = 7 Maximaal ... seconden nadat de patties op de bun zijn geplaatst, dient het inpakken te beginnen. = 30 Hoeveel minuten kunnen producten worden bewaard in de bin? = 10 Hoeveel mosterd gaat er op een CB, HB en QP? = 0.7 ml Hoeveel ketchup gaat er op een CB en HB? = 10 ml Hoeveel ketchup gaat er op een QP? = 15 ml Hoeveel gram gewelde uitjes gaat er op een HB en CB? = 3.5 Hoeveel gram gewelde uitjes gaat er op een BM? = 7 Hoeveel gram verse uitjes gaat er op een QP? = 7 Hoeveel gram verse uitjes gaat er op een BT? = 10 Hoeveel gram ijsbergsla gaat er op een BM en een BT? = 30 Welke kaas gaat op een CB, BM en QP? = Cheddar smeltkaas Welke kaas gaat op een BT? = Emmentaler Hoe heet productiesysteem 1? = Call as needed Hoeveel medewerkers zijn er nodig bij productiesysteem 1? = 1 Wat is de trayinterval bij productiesysteem 1(10:1)? = 110 sec Hoe heet productiesysteem 2? = Pull-lay Hoeveel medewerkers zijn er nodig bij productiesysteem 2? = 2 Hoeveel trays zijn er klaar per 10 minuten bij productiesysteem 2 (10:1)? = 6 Wat is de trayinterval bij productiesysteem 2 (10:1)? = 95 sec Hoe heet productiesysteem 3? = Bun-lay Hoeveel medewerkers zijn er nodig bij productiesysteem 3 (10:1)? = 3 Hoeveel trays zijn er klaar per 10 minuten bij productiesysteem 3 (10:1)? = 8 Wat is de trayinterval bij productiesysteem 3 (10:1)? = 75 sec Hoe heet productiesysteem 4 (10:1)? = Continuous Hoeveel medewerkers zijn er nodig bij productiesysteem 4 (10:1)? = 4 Hoeveel trays zijn er klaar per 10 minuten bij productiesysteem 4 (10:1)? = 15 Wat is de trayinterval bij productiesysteem 4 (10:1)? = 40 sec Bij welk productiesysteem (10:1) wordt de grilltimer gebruikt? = 3 Waarom wordt een grilltimer gebruikt? = (Om te verzekeren dat het brood 20 seconden na het sluiten van de grill in de toaster wordt geplaatst*) (Om te verzekeren dat het brood 30 seconden na het sluiten van de grill in de toaster wordt geplaatst) (Om te verzekeren dat het brood 4 Hoeveel medewerkers zijn er nodig bij productiesysteem 3 (3:1 en 4:1)? = 2 Hoeveel trays zijn er klaar per 10 minuten bij productiesysteem 2 (3:1 en 4:1)? = 4 Hoeveel trays zijn er klaar per 10 minuten bij productiesysteem 3 (3:1 en 4:1)? = 7 Wat is de trayinterval bij productiesysteem 1 (3:1 en 4:1)? = 180 sec Wat is de trayinterval bij productiesysteem 2 (3:1 en 4:1)? = 150 sec Wat is de trayinterval bij productiesysteem 3 (3:1 en 4:1)? = 80 sec
Ingezonden op 28-08-2014 - 481x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!