Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
toets overhoringen
› 2 BIOLOGIE 9.2
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
toets overhoringen
, deel 1
2 BIOLOGIE 9.2
Jaar 2 (havo/vwo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
wat zijn de voedingsstoffen= koolhydraten, eiwitten, mineralen, vetten, vitaminen en water welke voedingsstoffen hoeven niet verteerd te worden= mineralen, vitaminen en water waarom hoeven mineralen, vitaminen en water niet verteerd te worden= ze zijn al klein genoeg om in het bloed opgenomen te worden wat is vertering= het klein maken van voedingsstoffen zodat het in het bloed opgenomen kan worden hoe maak je voedingsstoffen klein= 1. enzym bind aan de voedingsstof 2. enzym knipt de voedingsstof in 2en 3. enzym bind vast aan een ander voedingsstof wat is een minimumtemp= enzymen werken langzaam wat is een optimumtemp= enzymen werken het best wat is een maximumtemp= enzymen gaan stuk wat is de functie van de huig= zorgt ervoor dat het eten niet in de neus komt wat is de functie van het strotklepje= zorgt ervoor dat het eten niet in de luchtpijp komt wat zijn peristaltische bewegingen= de beweging van de kring en lengte spieren welk sap produceert de mondholte= speeksel welke klier produceert de sap= de speekselklieren wat is de werking van de speekselklieren= verteerd speeksel welk sap produceert de maag= maagsap welke klier produceert de sap= de maag wat is de functie van de maag= verteerd eiwit en dood bacterien wat is de 1ste sap die de 12 vingerige darm produceert= alvleessap welke klier produceert de 1ste sap= alvleesklier wat is de functie van de alvleesklier= verteerd vet, zetmeel en eiwit wat de 2de sap die de 12 vingerige darm produceert= gal welke klier produceert de 2de sap= lever wat is de functie van gal= verteerd vet in kleine druppels welk sap produceert de dunne darm= darmsap welke klier produceert de sap= dunne darm wat is de functie van darmsap= verteerd koolhydraten, eiwitten en vetten
Ingezonden op 10-12-2014 - 699x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!