Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
frans vocACTION
› 9 à table + repas (p 112)
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
frans vocACTION
9 à table + repas (p 112)
Jaar 3 (aso)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
l'assiette creuse (f)=het diepe bord l'assiette plate (f)=het platte bord le beurrier=de boterpot la cafetière=de koffiekan, het koffiezetapparaat la carafe=de karaf le couvert=het bestek la louche=de pollepel la nappe=het tafellaken le plateau=het dienblad le poivrier=het pepervat la salière=het zoutvat la saucière=de sauskom la serviette=het servet la soucoupe=het schoteltje la soupière=de soepkom le sous-plat=de schotelonderlegger le sucrier=de suikerpot le / la thermos=de thermoskan le tire-bouchon=de kurkentrekker l'apéritif (m)=het aperitief l'entrée (f)=het voorgerecht le goûter=het vieruurtje le plat=het gerecht le plat du jour=de dagschotel le plat principal=het hoofdgerecht
Ingezonden op 02-10-2016 - 870x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!