Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Le mot qu'il faut IC
› 3 Repas blz. 37
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Le mot qu'il faut IC
3 Repas blz. 37
Jaar 1 (hbo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
Meilleures = lekkerder Est levée = gerezen is Beurrer le moule = de bakvorm invetten Mettre au four = in de oven te doen Sucre en poudre = (kristal)suiker Du sucre en morceaux = suikerklontjes à la bonne température = op de juiste temperatuur S’est éteint = uit is gegaan A brûlé = is verbrand Sortir du = uit te halen Couper = snijden Cette planche à pain = deze broodplank Découper = snijden Un grille-pain = een broodrooster Des tranches de pain de mie = sneetjes witbrood Le lapin = konijn Ajoute = er bij doet Du canard = eend Délicate = moeilijk (te bereiden) Délicieux = heerlijk A soulevé le couvercle = heeft het deksel opgetild Sentait bon = rook lekker La cocotte-minute = de snelkookpan La marmite = de pan Tendres = mals Avaler = doorslikken à feu doux = op een laag pitje
Ingezonden op 27-10-2016 - 534x bekeken.
Laatst bijgewerkt:
29-10-2016
.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!