Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Le mot qu'il faut IC
› 3 Repas blz. 38
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Le mot qu'il faut IC
3 Repas blz. 38
Jaar 1 (hbo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
Bifteck = biefstuk A feu vif = op hoog vuur Bien cuit = helemaal doorbakken Une casserole = een (steel)pan Faire bouillir = koken (vloeibaar) Eteignez (éteindre) = draai … uit Bout (bouillir) = kookt Une poignée de sel = een handvol zout Une pincée = mespunt Faire cuire = koken (vast voedsel) Pâtes = deegwaren/pasta’s Faire frire = bakken (vlees/vis) Cette poêle = die koekenpan Le manche/la queue = de steel Faire sauter = bakken (in vet) Lardons = spekblokjes Aux fines herbes = met kruiden Battez = klopt Un oeuf sur le plat = een gebakken ei Relevé = pittig Une sauce = een saus Farine = meel En tournant/en remuant = door te roeren Séparez les jaunes = scheidt de eidooiers Mélangez = vermengt Le mélange = het mengsel A raté/tourné = is mislukt Refaire = opnieuw maken La cuisson = de bak-/kooktijd
Ingezonden op 27-10-2016 - 153x bekeken.
Laatst bijgewerkt:
01-11-2016
.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!