Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Le mot qu'il faut IC
› 3 Repas blz. 44
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Le mot qu'il faut IC
3 Repas blz. 44
Jaar 1 (hbo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
Satisfaire = tevreden te stellen Foie de veau = kalfslever Côtes de porc = karbonades Enlever = er afhalen Pareilles = gelijk/even dik La plus grosse (gros) = het grootste (stuk) Du filet de bœuf = ossenhaas Escalopes de veau = kalfsschnitzels Prendre = ophalen Un os = een been/bot Les soupes en sachets = pakjessoep Faire crédit = krediet te geven De la viande de porc = varkensvlees Du jambon cru = rauwe ham D’épaisses tranches = dikke plakken Fines = dunne 200 g de lard maigre = twee ons mager spek Pâte de foie = paté La volaille = gevogelte Le gibier = wild(braad) Du surgelé = diepvries Cuisses (du poulet) = kippenpootjes/boutjes A rapporté = heeft meegebracht Moules de Hollande = Hollandse mosselen Les huîtres = oesters Marchand de poissons = vishandelaar
Ingezonden op 27-10-2016 - 221x bekeken.
Laatst bijgewerkt:
29-10-2016
.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!