Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Le mot qu'il faut IC
› 4 Le corps humain blz. 67
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Le mot qu'il faut IC
4 Le corps humain blz. 67
Jaar 1 (hbo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
Prendre par = pakken bij Sensible = gevoelig Au toucher = bij het aanraken Goûter = proeven Délicieux = heerlijk Un arrière-goût = een bijsmaak Avait un goût de bouchon = naar kurk smaakte Avait l’air très appétissant = zag er zeer smakelijk uit N’avaient pas de goût = geen smaak hadden Ça m’a coupé l’appétit = dat benam me de eetlust Ça m’a dégoûtée = ik vond het vies/walgelijk Était bon = was lekker Trop sucrée = te zoet Ça sent très bon = het ruikt heel lekker
Ingezonden op 29-10-2016 - 203x bekeken.
Laatst bijgewerkt:
31-10-2016
.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!