Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Yvonne25
› 12 Buongiorno hst 12 (dikgedrukt)
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Yvonne25
, deel 1
12 Buongiorno hst 12 (dikgedrukt)
Jaar 3 (volwassenenonderwijs)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
indicare = aanwijzen si spende molto? = is het daar duur? si mangia bene = je eet er lekker che cosa c'è di buono oggi? = wat is er vandaag voor lekkers (te eten)? come primo = als eerste gang il piatto = gerecht, bord prima Le porto...? = zal ik u eerst...brengen? mi porti mezzo litro = graag een halve liter rosso = rood siamo in tre = we zijn met z'n drieën c'è un tavolo libero? = is er een tafel vrij? accomodatevi qui = neemt u hier plaats non lo so ancora = ik weet het nog niet la bistecca = biefstuk, runderschnitzel al sangue = weinig doorbakken ben cotto = goed doorbakken il pesce = vis lo storione = steur alla griglia = gegrild la lisca = graat ci porti... = mogen wij van u... il contorno = bijgerecht Lista delle vivande = menu ordinare = bestellen il pezzo = stuk(je) fritto= gebakken, gefrituurd il sugo = saus tagliare = snijden, knippen tagliato = gesneden ancora un po' di vino = nog wat wijn da mezzo litro = van een halve liter desiderate altro? = wenst u verder nog iets? un altro po' di formaggio = nog wat kaas altro = ander, nog een il conto = rekening il cameriere= ober la cameriera = serveerster controllare = controleren l'errore = fout per antipasto = als voorgerecht dei crostini = geroosterde stukjes brood delle alici marinate = gemarineerde ansjovis il risotto = risotto della macedonia = fruitsalade il cuoco= kok la cuoca = kokkin eccezionale = bijzonder goed apparecchiare la tavola = de tafel dekken ti dispiace = vind je dat vervelend? sotto = onder alla fine = tot slot, uiteindelijk offrire = aanbieden il bicchiere da acqua = waterglas il bicchiere da vino = wijnglas il cucchiaino = lepeltje il coltello = mes la forchetta = vork le erbe = kruiden fine = fijn, verfijnd c'è anche la cipolla? = zit er ook ui in? so che a te non piace = ik weet dat jij dat niet lekker vindt ti piace...? = vind je... lekker? no, a me no = nee, ik niet e a voi? = en jullie? a noi invece sì = wij juist wel l'osteria = drinklokaal, kroeg il locale = uitgaansgelegenheid tradizionale = traditioneel il luogo = plaats la vendita = verkoop il/la cliente = klant i salumi = vleeswaren allegro = vrolijk il corpo = lichaam accogliente = gezellig, gastvrij familiare = vertrouwd, familie- ricco, ricca = rijk povero, povera = arm esistere = bestaan il quartiere di periferia = buitenwijk mantenere = behouden, in stand houden la donna = vrouw la politica = politiek diffuso = veelvoorkomend in questo caso = in dit geval il cibo = eten, voedsel il proprietario=de eigenaar diverso = verschillend, anders la scelta = keuze, assortiment gustoso = smakelijk la specialità della casa = specialiteit van het huis normale = normaal costoso = duur sorpreso = verrast invece di = in plaats van domandare se = vragen of
Ingezonden op 15-02-2017 - 1182x bekeken.
Laatst bijgewerkt:
06-04-2017
.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!