Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
LaudiusItaliaans
› 4 Che cosa c'è di buono?
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
LaudiusItaliaans
, deel A1
4 Che cosa c'è di buono?
Jaar 1 (volwassenenonderwijs)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
accompagnato= begeleid aceto balsamico (m.)= balsamicoazijn aglio (m.)= knoflook ancora= nog, nog altijd antipasto (m.)= voorgerecht apparecchiare= tafel dekken arredamento (m.)= inrichting bianco= wit bicchiere= glas bicchiere da acqua (m.)= waterglas bicchiere da vino bianco (m.)= glasvoor witte wijn bicchiere da vino rosso (m.)= glas voor rode wijn bollito misto= verschillende soorten gekookt vlees burro (m.)= boter camera (f.)= kamer cannolo (m.)= crèmerolletje capire= begrijpen casalinga (f.)= huisvrouw cestino di pane (m.)= broodmandje cibo (m.)= gerecht cipolla (f.)= ui coltello (m.)= mes coltello da burro (m.)= botermes conoscere= leren kennen consumazione (f.)= consumptie contorno (m.)= bijgerecht corso d'italiano (m.)= cursus Italiaans costruire= bouwen cucchiaino (m.)= theelepel cucchiaio (m.)= lepel dedicato= gewijd digestione (f.)= spijsvertering economico= goedkoop esserci= er zijn, geven (onpersoonlijk gebruikt) filetto (m.)= filet finire= beèindigen forchetta (f.)= vork forchetta da dessert (f.)= dessertvork forchetta da insalata (f.)= saladevork fuso= gesmolten insalata (t)= salade insalatona (f.)= grote salade legato= verbonden mancare= ontbreken manzo (m.)= rund minestrone (m.)= groentesoep olio (m.)= olie oppure= of, anders osteria (f.)= café-restaurant pacco (m.)= pakket pasto (m.)= maattijd, eten pepaiola (t)= pepervaatje pepata di cozze (f.)= mosselen in tomaten/pepersaus peperoncino (m.)= chili, chilipeper piattino (m.)= klein bord piatto (m.)= bord, gerecht piatto da fruttahnsalata (m.)= saladebord piatto da portata (m.)= dienblad piatto fondo (m.)= soepbord piatto piano (m.)= plat borri piuttosto= liever pomodori pelati (m.Pl)= gepelde tomaten portare= brengen preferire= prefereren proposta (f.)= voorstel pulire= poetsen, reinigen quindi= dientengevolge, daarom ricotta (f.)= van zuivel gemaakte kwark rovina (f.)= ruine rustico= rustiek sale (m.)= zout saliera (f.)= zoutvaatje salumi (m.PI.)= worsten scegliere= kiezen semplice= eenvoudig servizio (m.)= service sorbetto (m.)= sorbet spedire= sturen spiaggia (f.)= strand strada (f.)= straat, weg strutto (m.)= reuzel tavola (f.)= tafel telefonare= telefoneren tesoro (m.)= schat trattoria (m.)= restaurant unire= verbinden, verenigen vario= verschillend, afwisselend zuppa di pesce (f.)= vissoep
Ingezonden op 18-07-2018 - 905x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!