Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Workshops voeding
› 1 melkproducten
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Workshops voeding
, deel 1
1 melkproducten
Jaar 1 (volksuniversiteit)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
Het eiwitgehalte van jonge hollandse kaas = 25,6 Het vetgehalte van jonge hollandse kaas = 32,7 Het natriumgehalte van jonge hollandse kaas = 928 Het calciumgehalte van jonge hollandse kaas = 877 Het eiwitgehalte van parmesan kaas = 40 Het vetgehalte van parmesan kaas = 29 Het natriumgehalte van parmesan kaas = 1000 Het calciumgehalte van parmesan kaas = 1000 Het eiwitgehalte van volle platte kaas = 8,1 Het vetgehalte van volle platte kaas = 9,6 Het natriumgehalte van volle platte kaas = 36 Het calciumgehalte van platte volle kaas = 102 Het eiwitgehalte van afgeroomde melk = 3,3 Het vetgehalte van afgeroomde melk = 0,1 Het natriumgehalte van afgeroomde melk = 42 Het calciumgehalte van afgeroomde melk = 115 Het eiwitgehalte van halfvolle melk = 3,3 Het vetgehalte van halfvolle melk = 1,5 Het natriumgehalte van halfvolle melk = 38 Het calciumgehalte van halfvolle melk = 118 Het eiwitgehalte van volle melk = 3,4 Het vetgehalte van volle melk = 3,6 Het natriumgehalte van volle melk = 41 Het calciumgehalte van volle melk = 117 Het eiwitgehalte van room = 2,3 Het vetgehalte van room = 35 Het natriumgehalte van room = 45 Het calciumgehalte van room = 51 Het eiwitgehalte van magere koffieroom = 7,7 Het vetgehalte van magere koffieroom = 0,2 Het natriumgehalte van magere koffieroom = 110 Het calciumgehalte van magere koffieroom = 270 Het eiwitgehalte van slagroom = 2,1 Het vetgehalte van slagroom = 40 Het natriumgehalte van slagroom = 30 Het calciumgehalte van slagroom = 80 Het eiwitgehalte van magere yoghurt = 4,6 Het vetgehalte van magere yoghurt = 0,8 Het natriumgehalte van magere yoghurt = 56 Het calciumgehalte van magere yoghurt = 147 Het eiwitgehalte van volle yoghurt = 3,7 Het vetgehalte van volle yoghurt = 3,2 Het natriumgehalte van volle yoghurt = 44 Het calciumgehalte van volle yoghurt = 128
Ingezonden op 01-11-2010 - 1376x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!