Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Workshops voeding
› 2 vlees- en viswaren
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Workshops voeding
, deel 1
2 vlees- en viswaren
Jaar 1 (volksuniversiteit)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
Het eiwitgehalte van kippebout met vel = 19,2 Het vetgehalte van kippebout met vel = 9,3 Het eiwitgehalte van kipfilet zonder vel = 22,8 Het vetgehalte van kipfilet zonder vel = 1,3 Het ijzergehalte van kipfilet zonder vel = 0,6 Het eiwitgehalte van parmaham = 25,6 Het vetgehalte van parmaham = 10,8 Het ijzergehalte van parmaham = 0,8 Het ijzergehalte van kippebout met vel = 0,8 Het eiwitgehalte van mager rundsvlees = 22,8 Het vetgehalte van mager rundsvlees = 0,8 Het ijzergehalte van mager rundsvlees = 2,4 Het eiwitgehalte van mager varkensvlees = 20,5 Het vetgehalte van mager varkensvlees = 3,1 Het ijzergehalte van mager varkensvlees = 1,1 Het eiwitgehalte van vet rundsvlees = 18 Het vetgehalte van vet rundsvlees = 21,9 Het ijzergehalte van vet rundsvlees = 2,5 Het eiwitgehalte van vet varkensvlees = 19,1 Het vetgehalte van vet varkensvlees = 20,2 Het ijzergehalte van vet varkensvlees = 0,6 Het eiwitgehalte van paardenbiefstuk = 21 Het vetgehalte van paardenbiefstuk = 1,7 Het ijzergehalte van paardenbiefstuk = 3,2 Het eiwitgehalte van garnalen = 22,6 Het vetgehalte van garnalen = 1,6 Het ijzergehalte van garnalen = 2 Het eiwitgehalte van mosselen = 10 Het vetgehalte van mosselen = 1,1 Het ijzergehalte van mosselen = 6,9 Het eiwitgehalte van kabeljauw = 16,6 Het vetgehalte van kabeljauw = 0,6 Het ijzergehalte van kabeljauw = 0,4 Het eiwitgehalte van zalm = 18,4 Het vetgehalte van zalm = 16,5 Het ijzergehalte van zalm = 1 Het eiwitgehalte van sardine in blik op olie = 22 Het vetgehalte van sardine in blik op olie = 13,3 Het ijzergehalte van sardine in blik op olie = 1,8
Ingezonden op 01-11-2010 - 1284x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!