Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Ex. Duits
› 12 Frans-Nederlands II
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Ex. Duits
, deel 11
12 Frans-Nederlands II
Jaar 6 (vwo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
alimentaire = voedings- régaler = trakteren réveillon = diner (kerstnacht of oudejaarsnacht) périmé = over de datum soigneusement = zorgvuldig déplorer = betreuren dégueulasse = smerig sans doute = waarschijnlijk ramasser = oprapen stable = stabiel entrevoir = half en half zien détacher = losmaken, loslaten adverse = tegengesteld sable = zand s'éclater = zich uitleven déchets = afval consécutif = achtereenvolgend émerger = bovenkomen farouche = wild, schuw mâle = mannetje Manche = Kanaal plaine = vlakte nuire à = schaden pêcheur = visser excès = overschrijding brassage = vermenging don = gift frontalier = grens- indice = cijfer natalité = geboortecijfer veiller à = toezien op provisoire = voorlopig soutien = steun transition = overgang déboucher sur = uitlopen op pertinence = juistheid prédominer = overheersen recul = afstand tendre à = ertoe neigen charbon = steenkool mineur = mijnwerker sidérurgie = staalindustrie s'implanter = zich vestigen accessible = betaalbaar carte blue = bankkaart effondrement = instorting novateur = vernieuwend régler = betalen ajuster le tir = beter afstellen en avoir ras de bol = er genoeg van hebben tracer = tekenen, schrijven chorale = koor flamand = Vlaams médiéval = middeleeuws bataille = veldslag patrimoine = erfgoed patrie = vaderland convoiter = begeren couvent = klooster voile = sluier, doek réconfort = troost, steun ressort = veerkracht digérer = verwerken, verteren masquer = verbergen mou, molle = zacht fermenter = gisten
Ingezonden op 26-02-2012 - 973x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!