Woordjeslerenprofiel van 12345dan

School Erasmiaans Gymnasium

12345dan heeft 15 reacties geplaatst en 90 oefeningen - profiel sinds 19-01-2014.

12345dan volgt een profiel

Leuke uitspraken:
"Deze zin is niet waar"
Leugenaarsparadox

"Het meest onbegrijpelijke aan de wereld is dat men haar begrijpen kan"
Albert Einstein

Mooie Bijbelteksten:

"De Heer is mijn herder, er ontbreekt mij niets"
Psalm van David (Ps 23:1)

"Het is duidelijk dat mensen die van Christus Jezus zijn, niet veroordeeld zullen worden."
Romeinen 8:1

"Wat kunnen wij hier nog over zeggen? Als God aan onze kant staat, wie kan dan tegen ons zijn? God heeft immers zijn eigen Zoon niet ontzien, maar Hem uitgeleverd ten behoeve van ons allemaal. Zal Hij, nu Hij zijn Zoon heeft gegeven, ons dan ook niet alles geven? God heeft ons uitgekozen. Wie kan ons dan nog beschuldigen? God spreekt ons vrij van elke schuld. Wie zou ons kunnen veroordelen? Christus Jezus is immers voor ons gestorven! Wat nog belangrijker is: Hij is uit de dood teruggekomen en zit aan de rechterhand van God, waar Hij voor ons opkomt. Wat kan ons ooit van de liefde van Christus scheiden? Onderdrukking? Nood? Vervolging? Honger? Ontbering? Gevaar? De dood? Wij lezen in de Psalmen: ‘Ter wille van U zijn wij voortdurend in levensgevaar, wij worden beschouwd als slachtschapen.’
Maar onder al die omstandigheden hebben wij, dankzij Hem die zoveel van ons houdt, de overwinning! Ik ben ervan overtuigd dat niets ons kan scheiden van Gods liefde. De dood niet, het leven niet, engelen niet, bovenaardse krachten niet, de dingen van vandaag niet, de dingen van morgen niet. Nee, er is geen enkele kracht die dat kan. Hoe hoog we zijn gestegen of in welke diepte wij ons ook bevinden, niets in de hele schepping kan ons scheiden van Gods liefde, die ons gegeven is in Christus Jezus, onze Heer."
Romeinen 8:31-39

"In de liefde is geen plaats voor angst. Integendeel, de volmaakte liefde verdrijft de angst. Angst houdt altijd verband met straf. Wie nog angst kent, kent de volmaakte liefde nog niet."
1 Johannes 4:18

"‘Telkens wanneer ik je naam noem,
denk ik met tederheid aan je,
met diepe ontroering en wil ik je helpen.
Neem dat van me aan.’"
Jeremia 31:20

"Want God heeft zoveel liefde voor de wereld dat Hij zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat maar eeuwig leven heeft."
Johannes 3:16-17


Methodes gemaakt door 12345dan
InzendingenLaatst ingezonden oefeningen: Laatste reacties

Ook een profiel? Meld je aan voor een account, dan heb je een heleboel extra mogelijkheden!

 

   
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties. Meer informatie.