Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
ZFrans
› 3 3.1 Au restaurant
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
ZFrans
3 3.1 Au restaurant
Jaar 3 (aso)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
un accueil = een ontvangst l'ail = de look un bon vivant = een levensgenieter une commande = een bestelling une cuisse = een bil l'eau gazeuse, pétillante = het bruisend water l'eau minérale = het mineraalwater une entrée = een voorgerecht une grenouille = een kikker un jus d'orange = een sinaasappelsap un pichet = een karafje (wijn) un plat principal = een hoofdgerecht un raisin = een druif un rapport = verhouding un saumon = een zalm un secret = een geheim une sole = een (zee) tong une tradition = een traditie la volaille = het gevogelte décoré, décorée = versierd délicieux, délicieuse = heerlijk rôti, rôtie = gebraden saignant, saignante = weinig doorbakken
Ingezonden op 08-12-2013 - 716x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!