Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
frans.
› 11 woordenboek 11.3
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
frans.
11 woordenboek 11.3
Jaar 4 (vwo)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
un restaurant = restaurant un bar = bar un bistro(t) = bistro, klein restaurant, kroeg un café = café, kroeg une brasserie = brasserie, groot café-restaurant un salon de thé = theesalon un self = zelfbedieningsrestaurant un fast-food = fastfood, snackbar un,e cuisinier, -ière = kok(in) un garçon = ober Garçon, 2 cafés, s'il vous plaît = Ober, twee koffie alstublieft servir qn/qc = iemand bedienen, iets serveren servir qc à qn = iemand iets serveren un,e serveur, -euse = ober, kelner, serveester un,e client,e = klant (m/v) un,e consommateur, -trice = gast (m/v) une consommation = consumptie, drankje la gastronomie = gastronomie gastronomique = gastronomisch un menu gastronomique = gastronomisch menu une spécialité = specialiteit goûter = proeven déguster = proeven, genieten van une dégustation = proeverij une dégustation de vins = wijnproeverij le menu = menu, menukaart Je prends le menu à 30 euro = Ik neem het menu van 30 euro la carte = kaart choisir un plat à la carte = een gerecht van de kaart kiezen un plat = gerecht, schotel le plat du jour = dagschotel commander = bestellen une commande = bestelling prendre la commande = bestelling opnemen un apéritif = aperitief un hors-d'oeuvre = koud voorgerecht, hors d'hoeuvre une entrée = voorgerecht le plat de résistance/principal = hoofdgerecht la plateau de fromages = kaasplateau un dessert = nagerecht, dessert un digestif = digestief, likeurtje un vin de pays = landwijn une bouteille = fles un bouchon = kurk un tire-bouchon = kurkentrekker un verre = glas un verre de vin/à vin = een glas wijn/ wijnglas un guide (gastronomique) = restaurantgids le guide Michelin = Michelingids une étoile = ster Ce restaurant a deux étoiles dans le guide Michelin = Dit restaurant heeft twee sterren in de Michelingids le prix = prijs l'addition = rekening L'addition, s'il vous plaît = De rekening alstublieft service compris = bediening inbegrepen le pourboire = fooi, tip une réclamation = klacht
Ingezonden op 15-05-2014 - 1290x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!