Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
LearnFrenchApp
› 2 Restaurant and Eating Out
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
LearnFrenchApp
2 Restaurant and Eating Out
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
the go-go dancer = la danseuse de cabaret the stripper = la strip-teaseuse the bartender = le serveur the barmaid = la serveuse the counter = le comptoir the disc jockey = le disc-jockey on premises = sur place the sit-down restaurant = le restaurant the fast food restaurant; the fast casual restaurant = le restairant rapide the quick service restaurant = le restaurant à service rapide the catering truck = le camion de restauration the casual dining restaurant = le restaurant gastronomique décontracté the brasserie = la brasserie the swedish buffet = le buffet suédois the tavern = la taverne the public house = le pub the brewpub = la brasserie artisanale the gay bar = le bar gay the beer garden = le café en plein air the luncheon = le déjeuner-causerie the elevenses = la pause-café the waffles = les gaufres shoddy = de mauvaise qualité overbearing = dominateur impeccable = impeccable off-putting = rebutant to be on = mettre to be wined and dined = emmener faire un dîner bien arrosé sluggish = léthargique garnish = garniture to garnish = garnir the Hors D'oeuvres = le hors-d'oeuvre succulent = succulent the side dish = le plat d'accompagnement without side dish = sans accompagnement the barstool = le tabouret de bar to book off = annuler une réservation the booster seat = le siège d'appoint burnt = brûlé breaded = pané the refill = la recharge the coffee round = le distribuer le café the condiment = le condiment complimentary = gratuit the silverware = la argenterie to cut off = arrêter de servir de l'alcool the entrée = le plat principal the fine dining = le restaurant gastronomique the free refills = les recharges sans limite the glassware = la verrerie the gratuity = le pourboire the hairnet = la résille the topping = le nappage the wine tasting = la dégustation de vin
Ingezonden op 12-01-2017 - 262x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
A2 -› Food and Meals -› Restaurant and Eating Out (ERROR)
B1 -› Food and Meals -› Restaurant and Eating Out 2
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!