Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
New Contact
› 6 Focus vocabulary unit 6 deel 4
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
New Contact
, deel 4
6 Focus vocabulary unit 6 deel 4
Jaar 4 (tso)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
pork = varkensvlees duck = eend beef = rundvlees lamb = lamsvlees a bean = een boon an asparagus = een asperge a cumcumber = een komkommer a strawberry = een aardbei a tomato = een tomaat a carrot = een wortel a plum = een pruim lettuce = sla spinach = spinazie a pea = een erwt a melon = een meloen a pumpkin = een pompoen a mushroom = een champignon turkey = kalkoen veal = kalfsvlees mutton = schapenvlees chicken = kip a pear = een peer an apple = een appel a broccoli = een broccoli a red pepper = een rode paprika a cherry = een kers a banana = een banaan an onion = een ui a kiwi = een kiwi a grape = een druif a Brussels sprout = een spruit a cauliflower = een bloemkool a raspberry = een framboos salmon = zalm a prawn = een steurgarnaal a shrimp = een garnaal a herring = een haring a lobster = een kreeft a trout = een forel cod = kabeljauw tuna = tonijn an oyster = een oester a mussel = een mossel
Ingezonden op 08-05-2017 - 381x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!