Vakken
Engels
Frans
Duits
Spaans
Nederlands
Grieks
Portugees
Italiaans
Latijn
Japans
Biologie
Aardrijkskunde
Natuur- en scheikunde
Wiskunde, rekenen
Economie
Geschiedenis
Eigen methodes
Alle vakken
Home
›
Alle vakken
›
Eigen methodes
›
Frans CHG 4
› 4 blz 6
Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via StudyGo. Klik op 'Overhoren'
Frans CHG 4
, deel 4
4 blz 6
Jaar 4 (Gymnasium)
Link voor email / website
Link naar overhoring, zonder bewerk/reactiemogelijkheid (ELO)
Open met deze code de oefening in miniTeach
Twitter
Facebook
Google+
LinkedIn
de adem = l'haleine verwijderen, op afstand houden = éloigner een specerij = un condiment het gerecht = le plat gist = de la levure gehakt = de la viande hachée geraspte kaas = du fromage rapé gekookte ham = du jambon blanc groeien, groot worden = grandir stevige botten = des os solides ongeveer = environ de spier = le muscle bederven = abîmer zetmeel = les féculents vermijden = éviter de eiwitten goed stijf slaan = monter les blancs en neige bien ferme sinds = depuis een beugel = un appareil dentaire los maken = débloquer gewrichten = les articulations spreiden, uiteen doen = écarter buigen = incliner het uiteinde = le bout strekken = tendre buigen = replier naar de grond, in de richting van de grond = vers le sol uitrekken = étirer vouwen = plier erin slagen te = arriver à, réussir à, parvenir à bang maken, angst aanjagen = angoisser
Ingezonden op 14-06-2017 - 601x bekeken.
Nog niet genoeg stemmen voor waardering: geef je mening!
voting system
1
2
3
4
5
Maak gratis account aan
Toon volledig menu
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties.
Meer informatie.
Overhoor en verbeter je talenkennis op woordjesleren.nl. De grootste verzameling van Franse, Engelse, Duitse en anderstalige oefeningen. Naast talen zijn ook andere vakken beschikbaar, zoals biologie, geschiedenis en aardrijkskunde!