Helaas is de overhoormodule niet beschikbaar. Wel kun je deze lijst overhoren via WRTS. Klik op 'Overhoren'

Pallas, deel 1

11 11 en 12 alle woorden grieks lettertype

Jaar 3 (Gymnasium)
 
 
Ingezonden door lieke (Christelijk College Nassau Veluwe / CCNV) op 04-10-2009 - 4605x bekeken. 
Waardering 8 (aantal stemmen: 33)
 


Deze overhoring is meer dan zeven jaar geleden ingestuurd. Dit was de begintijd van woordjesleren.nl!!
Waarschijnlijk werk je met een recentere uitgave en wijkt jouw boek af van de inzending hierboven.Reacties (36)

  regenboog
26-10-2011 17:10
Bedankt. Ja, ik weet het en ik heb het zelf ook al geconcludeerd: de woorden die ik net heb georeerd zijn kort, maar krachtig, tenzij ze zonder daadkracht worden uitgesproken. Hoewel het woord "bedankt" veel betekent, kan het ook in een andere, negatieve betekenis gebruikt worden. Ik verzeker u, dat is het hier niet, het betekent hier gewoon 'bedankt', als in een dankwoord voor een bepaalde verrichting of daad. Ook is mijn antwoord zo kort en bondig, maar wel krachtig, omdat mijn antwoord is net zoals wijn. In dit geval bedoel ik een goede delicatessewijn, en zoals het spreekwoord luidt: goede wijn behoeft geen krans. Daarom is het woord 'bedankt' in zo'n geval al genoeg om mijn genoegen voor uw daad (zoals ik u al eerder in deze speech mede heb gedeeld) te betuigen, en u daarmee een blijk van erkenning te geven. Ik hoop dat dit korte en bondige antwoord mijn contente gevoelens voor deze overhoorlijst duidelijk heeft gemaakt en dat u op dit moment een gevoel van erkenning voelt. Ook hoop ik dat at u met dit antwoord toch een tevredenstellend resultaat krijgt voor de levenstijd die u in deze verrichting heeft gestoken. Nogmaals bedankt.

Nu wel correct.
P.S. oreren is zeggen
  regenboog
26-10-2011 17:11
Jacob bedoelde hier echt algemeen bekend Nederlands. Het is beschaafd, maar er zaten fouten in die Regenboog eruit heeft gehaald.
hebikniet
19-12-2011 20:59
:TY: :TY: :TY:
Kort maar Krachtig Jan :D
REUKZINTUIG
23-01-2012 14:21
WOW... DIT IS ECHT DE PERFECTE LIJST!! SUPER :) (3
  zonder naam
17-10-2012 19:43
@Jan: DIT. IS. PAS. HUMOR.
je bent geniaal
 


  

   
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties. Meer informatie.