Newman College

Plaats Breda
Website www.newmancollege.nlDe meest actieve leerlingen

28sep anoukvanwelij April van den Berg daanverschuren dropveter22 fallingdown frederique guiz Hasse jasperdj katinkaa koennewman loutjelou newmancollege3 paardengek33 resham bipat sashakoevoets11 soufiane076 stoer9 Talenhater wolffje x.iaw.t

Laatste inzendingen Newman College Reacties (2)

w.van manen
01-04-2011 21:47
Deze school ga ik bij niemand aanbevelen maar afraden.
Om een kind als enigste van school uitteloten en nu als enigste naar een andere school moet zoeken.wat zijn dat voor praktijken.Jullie weten niet hoe je een gezin hiermee heel vertdrietig maakt.
Boze ouder
03-04-2011 21:37
Een School die promoot dat ze veel leerlingen uit gemeenten rondom Breda hebben en vervolgems met een loting aankomen waarbij niet daar afstand woonplaats-school wordt gekeken, noch naar niveau.
En dan net voor het weekend je hele gezinsleven op zijn kop zetten door te melden dat je kind is uitgeloot. Na navraag bleek dat er niet geloot was voor groepen waar het aantal aanmeldingen het aanbod oversteeg, maar gewoon willekeurig ongeacht niveau, met als gevolg te volle of te lege klassen per niveau.
Slim bezig ! En als gevolg kinderen en ouders die 2 jaar hebben toegewerkt naar een passende keuze, nu binnen 3 dagen hals over kop maar iets anders te gaan zoeken. Ik raad deze school dan ook met klem af !
 
 

   
Door deze site te gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies voor analytische doeleinden, gepersonaliseerde inhoud en advertenties. Meer informatie.